Uw afspraak

Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om u een reminder te sturen.
Wanneer wij in het bezit zijn van uw emailadres of telefoonnummer ontvangt u van ons 4 dagen voorafgaand aan de afspraak een reminder.

Verhindering en annuleringsvoorwaarden

Alle behandelingen vinden op afspraak plaats en vragen om een nauwkeurige planning. Bent u door omstandigheden verhinderd, dan vragen wij u vriendelijk om minimaal 24 uur van te voren uw afspraak telefonisch of per mail te annuleren of te verzetten. Bij niet tijding annuleren is onze behandelruimte leeg en onze tijd verloren. Indien dit regelmatig voorkomt, zijn wij genoodzaakt om u 50% van de basis behandeling in rekening te brengen. Deze annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle behandelingen van Huidinstituut Kosmetiek.

Tijdsplanning

Daar wij er naar streven dat een behandeling zo aangenaam en met zoveel mogelijk rust verloopt, raden wij u aan om ongeveer 5 minuten van te voren aanwezig te zijn. Komt het toch eens voor dat u te laat bent, dan zullen wij u behandelen tot de afgesproken tijd.

Betalen

Huidinstituut Kosmetiek beschikt over een pinautomaat. U kunt uiteraard ook contant betalen. Indien u dit wenst, stellen wij graag een factuur voor u op.

Parkeermogelijkheden

Gratis kunt u parkeren op de Eurenderstraat 10 voor het pand van Huidinstituut Kosmetiek.