De huidverzorgingsbehandeling is steeds de basis voor het onderhouden van uw huid. Behandelingen op basis van huidverbetering kunnen hierop een aanvulling zijn.

Kennismaken “een kijkje in uw huid”

Voor u maak ik zichtbaar wat het blote oog niet ziet.

Bij een eerste afspraak maak ik altijd kennis met uw huid aan de hand van een uitgebreide intake (anamnese). In deze intake komen naast vragen over uw huid ook vragen aan bod over cosmeti-cagebruik, leefstijl, voeding en eventueel medicijngebruik. De huidanalyse voer ik uit met kwalitatief een van de beste huidanalyse apparaten van Nederland. Ik meet elasticiteit, vocht- en vetgehalte, roodheid en pigmentatie op en in uw huid.

Aansluitend krijgt u een op maat gemaakte behandeling om uw huidbarrière te herstellen of te optimaliseren. Zonder een gezonde huidbarrière is de huid onvoldoende in staat om werkstoffen op te nemen. De behandeling is vet- en vochtherstellend, werkt sterk op reparatie van uw huid met celstimulerende eigenschappen, herstel van de lipidenlaag en hydratatie. De belangrijkste ingrediënten die worden gebruikt zijn: Kaoline en Sheabutter, Marine Oyster, Marine Phyto Complex extracten en Aloë Vera extract.

Resultaat:

de weerstand van uw huid herstelt, zij voelt zacht aan en ziet er vitaal en stralend uit. U gaat naar huis met een stappenplan, voor zowel de instituut behandelingen als productadvies voor thuis.

Behandeling:

een uitgebreid intakegesprek-uitgebreide huidanalyse-reiniging-dieptereiniging-uitreiniging-epileren-massage van gezicht en schouders-masker-serum- dag/nachtcrème.

Huidtype:

geschikt voor ieder huidtype.

Deze eerste behandeling wordt met een sterk gereduceerde prijs aangeboden. Normale prijs € 134,50.
U ontvangt een kortingsbon van 5% voor de 1e aankoop van Skinphilosophy of Décaar producten.

Uw huid in balans

Herstel van uw huidbarrière tijdens behandeling Huidverzorging Plus

De huidanalyse heeft aangetoond dat uw huidbarrière niet in balans is. Bij een goedwerkende huidbarrière heeft de huid een goede vocht- en vetbalans, hebben schimmels en bacteriën veel minder kans en is de huid in optimale conditie om ook pukkeltjes en rimpels etc. aan te pakken.
Zonder een gezonde huidbarrière is de huid onvoldoende in staat om werkstoffen op te nemen.

Een uitgebreide ontspannen behandeling die extra werkstoffen toevoegt voor het herstel van de huidbarrière, zoals vitamine B3 (niacinamide), vitamine B5 (Pathenol), hyaluronzuur en antioxidanten.

Resultaat:

een huid die glad en zacht aanvoelt, minder of niet meer rood of geïrriteerd is.
U ervaart een algeheel gevoel van ontspanning. Uw huidbarrière is herstellend.

Behandeling:

korte huidscan-reiniging- dieptereiniging – uitreiniging- epileren- massage+ serum masker-serum-dag/nachtcrème.

Huidtype:

geschikt voor elk huidtype.

Aanbevolen frequentie:

bij de juiste behandeling en thuisgebruik van producten is uw huid binnen ongeveer 14 dagen herstelt.

Uw huid in balans

Herstel van uw huidbarrière als deelbehandeling

Een aparte kortdurende behandeling die specifiek is gericht op het herstel van uw huidbarrière. Uit een eerdere huidanalyse is gebleken dat uw huidbarrière niet in balans is. Zonder een gezonde huidbarrière is de huid onvoldoende in staat om werkstoffen op te nemen.

U wordt behandeld met werkstoffen die huidherstellend werken zoals vitamine B3 (niacinamide), vitamine B5 (Pathenol), hyaluronzuur en antioxidanten.

Resultaat:

een huid die glad en zacht aanvoelt, minder of niet meer rood of geïrriteerd is. Uw huidbarrière is herstellend.

Behandeling:

korte huidscan- reiniging-peeling-masker + serum- dag/nachtcrème + serum.

Huidtype:

geschikt voor ieder huidtype.

Aanbevolen frequentie:

bij de juiste behandeling en thuisgebruik van producten is uw huid binnen ongeveer 14 dagen herstelt.

Intensief reinigen

Een ‘schone’ huid

U heeft veel last van comedonen en gerstekorrels en wilt deze regelmatig laten verwijderen
zonder gebruik te maken van een volledige behandeling.

Uw huid wordt voorbereid met een enzymatische peeling met Bromelaine ofwel Ananas enzym en Papaya extract. Een milde doch grondige wijze om doffe, dode huidcellen, die het huidoppervlak “verstikken” te verwijderen. Na het uitreinigen en ontsmetten, wordt uw huid hersteld met een serum.

Resultaat:

een schone huid zonder onzuiverheden. De huid voelt zacht aan en verstopte poriën zijn verleden tijd.

Behandeling:

reiniging-dieptereiniging extra- uitreiniging-serum- dag/nachtcrème.

Huidtype:

ieder huidtype met veel comedonen en gerstekorrels. Met name de onzuivere en puberhuid.

Aanbevolen frequentie:

afhankelijk van de oorzaak van de onzuivere huid, adviseer ik u over de frequentie.

Deze behandeling is niet bedoeld voor de huid met acné. Kijk hiervoor onder ‘huidverbetering’.

Huidverzorging Plus

Voor een gezonde huid

Deze doeltreffende gezichtsbehandeling is gericht op extra verzorging en stimulans van de huid. Met recht spreek ik van huidverzorging “Plus” door het gebruik van de huidverbeterende ingrediënten van Skinphilosophy. Door de uitgebreide ontspannen massage van gezicht, decolleté en schouders voelt u zich daarna als herboren. De gebruikte werkstoffen worden steeds afgestemd op uw huid. Een aantal werkstoffen gericht op hydratatie, balans van vet- en vocht en celstimulerende eigenschappen zijn als basis verwerkt in deze behandeling.
Door het thuisgebruik van Skinphilosophy zorgt u voor een optimaal resultaat van uw huid.

Resultaat:

uw huid heeft een gezonde kleur en voelt zacht en ontspannen aan. U ervaart een algeheel gevoel van ontspanning.

Behandeling:

korte huidscan-reiniging- dieptereiniging – uitreiniging- epileren- massage- masker-serum-dag/nachtcrème.

Huidtype:

geschikt voor elk huidtype.

Aanbevolen frequentie:

optimaal resultaat 1x per 4 weken. 

Huidverzorging de Luxe

Een boost voor uw huid

Uw huid ziet er dof, vaal of vermoeid uit. De eerste lijntjes worden zichtbaar en u wilt uw huid een echte oppepper geven. Kies dan voor deze behandeling. Een op maatgemaakte huidcocktail van de beste werkstoffen van Skinphilosophy gebruik ik om uw huid weer te verbeteren.

De dieptereiniging wordt hier uitgevoerd met ExExPeel, een enzymatische peeling met Bromelaine ofwel Ananas enzym en Papaya extract. Een milde doch grondige wijze om doffe, dode huidcellen, die het huidoppervlak “verstikken” te verwijderen. Dit geeft in korte tijd een ware “boost” aan uw cellen en stimuleert een gezonde doorbloeding. Ook tijdens deze behandeling geniet u van een uitgebreide massage van gezicht, decolleté en schouders met een serum als extra toevoeging. Deze behandeling wordt afgesloten met een van onze succes maskers het Smooth Firming Mask. Een voedend, geconcentreerd en krachtig anti-aging masker, rijk aan peptides, anti-oxidanten en Vitamine C.

Resultaat:

uw huid is glad en laat een steviger huidreliëf zien. Zij voelt zacht en ontspannen aan en laat een gezonde kleur zien. U ervaart een algeheel gevoel van ontspanning.

Behandeling:

korte huidscan-reiniging- dieptereiniging extra – uitreiniging- epileren- massage met serum- masker- serum- dag/nachtcrème.

Huidtype:

geschikt voor elk huidtype dat kampt met een doffe, vale, vermoeide huid. Een huid die behoefte heeft aan een extra oppepper.

Aanbevolen frequentie:

optimaal resultaat 1x per 4 weken.