1. KENNISMAKEN

Bij een eerste afspraak maak ik altijd kennis met uw huid aan de hand van een uitgebreide intake (anamnese). In deze intake komen naast vragen over uw huid ook vragen aan bod over cosmetica-gebruik, leefstijl, voeding en eventueel medicijngebruik.
Iedere huid is anders en heeft een andere aanpak nodig. Mijn doel en ook mijn passie is om uw huid in topconditie te brengen en te houden.

De meeste schoonheidssalons observeren met het blote oog. Huidproblemen beginnen meestal in de diepere lagen van de huid en zijn daardoor niet meteen zichtbaar.

Ik maak zichtbaar wat het blote oog niet ziet, door gebruik te maken van het huidanalyse-apparaat van Courage en Khazaka, kortweg C+K. Kwalitatief een van de beste huidanalyse apparaten in Nederland. Geschikt voor zowel het esthetisch vakgebied als ook voor huidtherapeuten en cosmetische artsen. Ook een aantal academische ziekenhuizen en het Brandwondencentrum werken met huidanalyse apparatuur van C+K.
Uw elasticiteit, vocht- en vetgehalte, roodheid en pigmentatie op en in de huid wordt gemeten.

Uw voordeel bij een eerste kennismakingsbehandeling.

U krijgt een professionele en wetenschappelijk onderbouwde huidscan met de MC 750 van C+K
U krijgt een objectief en uitgebreid beeld van uw huid
U krijgt de uitslag van de huidscan in uw mailbox, zodat u alles thuis op uw gemak kunt nalezen
U krijgt een behandeling die gericht is op het optimaliseren van uw huidbarrière
U krijgt een persoonlijk advies en stappenplan
U krijgt een deskundig advies over het thuis verzorgen van uw huid
U ontvangt een kortingsbon van 10% voor de 1e aankoop van Skinphilosophy producten.

2. PLAN

Afhankelijk van uw vraag en verwachtingen bespreken we samen welk stappenplan het beste bij u past. U krijgt een persoonlijk en reëel advies voor zowel de instituut behandelingen, als productadvies voor de thuisverzorging, met een bijbehorende prijsindicatie.
Bij vervolgbehandelingen wordt de vooruitgang van uw huid goed gevolgd en gratis tussentijds gemeten.

3. BEHANDELING

Een eerste op maat gemaakte behandeling is altijd gericht op het optimaliseren van uw huidbarrière. Zonder een gezonde huidbarrière is de huid namelijk onvoldoende in staat om werkstoffen op te nemen. Het resultaat van een behandeling is dan niet optimaal.
De behandeling gericht op het optimaliseren van uw huidbarrière is vet- en vochtherstellend en werkt sterk op reparatie van uw huid met celstimulerende eigenschappen. In combinatie met het gebruik van de juiste producten is de huidbarrière, na ongeveer 2 tot 4 weken altijd hersteld.
Vervolgbehandelingen worden afhankelijk van uw wensen, de behoefte van uw huid en het persoonlijke stappenplan samen bekeken.
Bij een behandeling of kuur met fruitzuren bespreek ik met u steeds het voor- en nazorgtraject. Deze informatie krijgt u tevens per email toegezonden. U kunt de informatie dan altijd thuis rustig nalezen.
Onder het stukje kuren vindt u verdere informatie hierover.

4. RESULTAAT

Het resultaat van behandelingen, kuren en productgebruik zal voor iedereen verschillend zijn, afhankelijk van verzorging, voeding, levensstijl en DNA. Een gezonde en stralende huid is altijd een totaalaanpak van deze factoren.

Bij de eerste kennismaking krijgt u een oprecht en reëel advies over te behalen resultaten.
Een goed verzorgde en onderhouden huid zal zich altijd onderscheiden door er stralend en gezond uit te zien.

Het is mijn passie en doel om voor uw huid steeds het best mogelijke resultaat te bereiken.