Natuurlijke huidverbetering voor iedereen

 

Huidinstituut Kosmetiek werkt met SalonnePro Amsterdam ofwel SPA, een Nederlands merk gericht op huidverbetering met natuurlijke of organic gecertificeerde producten. Producten die in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd.

Omdat het hierdoor niet geïmporteerd hoeft te worden zijn de prijzen van de SalonnePro producten, ondanks de hoge concentratie actieve werkstoffen en organic gecertificeerde ingrediënten betaalbaar.

De producten van SalonnePro Amsterdam zitten vol pure werkstoffen, zoals vitamine A, B3, B5, C, E, honing, Aloë Vera en heerlijk geurende oliën op basis van 100% organic gecertificeerde ingrediënten.

SalonnePro Amsterdam kent 2 lijnen

De Pure Collection is gebaseerd op zeer hoge concentraties werkstoffen en organic gecertificeerd oliën en extracten. De plantaardige extracten en oliën in deze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens de richtlijnen van de gecertificeerde organische landbouw. Hierdoor zijn de ingrediënten van nature rijker aan natuurlijke vitaminen en mineralen.

De Solutions serie is een serie op basis van natuurlijke ingrediënten met onder andere vitamine C, E. Ook hier is hun visie alleen het gebruik van de beste en natuurlijke werkstoffen die met het lichaam samenwerken.
Alle producten zijn perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van de huid. Zelfs de meest gevoelige huid wordt er blij van.

Alle producten van SalonnePro Amsterdam zijn:

DIERPROEFVRIJ

PARABENENVRIJ

SILICONENVRIJ

SULFAATVRIJ

VEGAN

VRIJ VAN MICROPLASTICS

PHTHALATENVRIJ

VRIJ VAN HOOFDALLERGENEN UIT PARFUM

Alle verpakkingen van SalonnePro Amsterdam zijn recyclebaar en de doosjes zijn gemaakt van karton met een FCS keurmerk.

De glazen pipetflesjes bestaan uit gerecycled glas.