Kennismaken “een kijkje in uw huid”

Voor u maak ik zichtbaar wat het blote oog niet ziet.

Bij een eerste afspraak maak ik altijd kennis met uw huid aan de hand van een uitgebreide intake/anamnese. In deze intake komen naast vragen over uw huid ook vragen aan bod over cosmeticagebruik, leefstijl, voeding en eventueel medicijngebruik.

De huidanalyse voer ik uit met kwalitatief een van de beste huidanalyse apparaten ter wereld van Courage & Khazaka. Ik meet elasticiteit, vocht en vetgehalte, roodheid en pigmentatie op en in uw huid.

Aansluitend krijgt u een volledig op maat gemaakte behandeling om uw huid te verbeteren. De behandeling is tevens vocht en vetherstellend, werkt sterk op reparatie van uw huid met celstimulerende eigenschappen, herstel van de lipidenlaag en hydratatie.

Een enzymatische peeling en een vliesmasker gedrenkt in werkstoffen die geschikt zijn voor uw huid, zijn onderdeel van deze huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Resultaat:

Uw huid krijgt een enorme energie boost. Dode huidcellen zijn verwijdert, de weerstand herstelt en de huid voelt zacht aan en ziet er vitaal en stralend uit. Na de behandeling ontvangt u binnen enkele dagen een volledig stappenplan voor de instituutbehandelingen en productadvies voor thuis.

Behandeling:

Een uitgebreid intakegesprek, een huidanalyse, reiniging met aansluitend een enzymatische peeling, uitreiniging, epileren, massage van gezicht en schouder, vliesmasker, afgerond met een dag – of nachtcrème en oogcrème.

Huidtype:

geschikt voor ieder huidtype.

Deze eerste behandeling wordt met een sterk gereduceerde prijs aangeboden van € 84,50. Normale prijs € 135,50.
U ontvangt een kortingsbon van 5% voor de 1e aankoop van geadviseerde producten.

Energieboost voor een stralende huid

Laat rimpels vervagen en geeft uw huid die extra energieboost

Uw huid ziet er vermoeid uit, kan een extra oppepper gebruiken en u wilt de stress van iedere dag even van u afschudden. Soms is de huid dof en of vaal en zijn de eerste lijntjes zichtbaar.

U heeft daarnaast de behoefte aan een verwenmomentje voor uzelf en u wilt genieten van een heerlijk ontspannen en uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté.

Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden. Afhankelijk van de behoefte van uw huid, op dat moment, kies ik steeds voor een op maat gemaakte huidcocktail van de beste werkstoffen.

Na de reiniging volgt een enzymatische peeling of scrub. Een milde doch grondige wijze om doffe, dode huidcellen, die het huidoppervlak “verstikken” te verwijderen. Dit geeft in korte tijd een ware “boost” aan uw cellen en stimuleert een gezonde doorbloeding. Tijdens deze behandeling geniet u van een uitgebreide massage van gezicht, decolleté en schouders met een serum of oil elixir als extra toevoeging.

Deze behandeling wordt afgesloten met een van onze succes maskers van SalonnePro Amsterdam (SPA). Het soort masker is afhankelijk van de behoefte van uw huid.
Alle maskers van SPA werken voedend, zijn rijk aan peptides en anti-oxidanten. SPA heeft daarnaast specifieke serums en heerlijk geurende oil elixirs.

Resultaat:

Uw huid is glad en laat een steviger huidreliëf zien. Zij voelt zacht en ontspannen aan en laat een gezonde kleur zien. U ervaart een algeheel gevoel van ontspanning.

Behandeling:

Korte huidscan-reiniging- dieptereiniging (enzymatische peeling) – uitreiniging- epileren- massage met serum- vliesmasker- dag – of nachtcrème- oogcrème.

Huidtype:

Geschikt voor elk huidtype die behoefte heeft aan algehele huidverbetering en een extra oppepper kan gebruiken.

Aanbevolen frequentie:

Voor een optimaal resultaat 1x per 4 weken.

Hydra Treatment, een vochtboost voor uw huid

Maak een einde aan uw vochtarme of extreem droge huid.

Intense vochtherstellende korte behandeling voor de gedehydrateerde of droge tot zeer droge huid. Fixeert het vocht in uw huid langdurig. De ideale behandeling wanneer door zon, zee, airconditioning en of andere invloeden het vochtpeil in de huidcellen is afgenomen.

De behandeling is gericht op huidherstel en het herstellen van de vochtbalans in uw huid.

Uw huid wordt extra verwend met een vliesmasker met onder andere hyaluron.
Hyaluron kan namelijk tot 1000 keer het eigen gewicht in vocht vasthouden en maakt als het ware sponsjes van de huidcellen.
Voorafgaand wordt uw huid voorbereid met een enzymatische peeling.

Resultaat:

Geeft uw huid direct een mooi vol aanzien. Zij ziet er jeugdig en fris uit. Fijne lijntjes vervagen en rimpels zijn duidelijk minder aanwezig. U ervaart een algeheel gevoel van ontspanning.

Behandeling:

Korte huidscan- reiniging – dieptereiniging- hyaluron serum- vliesmasker doordrenkt met hyaluron- afsluitend met Dry Skin Rescue Serum en oogcrème.

Huidtype:

Geschikt voor elk huidtype dat kampt met een gedehydrateerde huid

Aanbevolen frequentie:

Afhankelijk van de behoefte van de huid.

Skin Pure – Zuiver uw huid

Verfrist en reinigt uw onzuivere huid

De ideale behandeling voor de jeugdige – of onzuivere huid die behoefte heeft aan een extra dieptereiniging en verwijderen van comedonen, niet zijnde actieve acné.

De huid wordt intensief uitgereinigd en aansluitend behandeld en extra gevoed met een zeer specifiek vliesmasker, dat afhankelijk van de gevoeligheid van de huid, bestaat uit een koolmasker doordrenkt met een zeer intensief werkend serum op basis van verschillende ingrediënten die de poriën samentrekken, overmatige talgproductie en ontstaan van onzuiverheden tegengaan en overgevoeligheidsreacties van de huid verminderen.

De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd en de vette glans door overmatige talg geabsorbeerd. Om uw huid extra te desinfecteren en werkstoffen verder in te sluizen maak ik gebruik van hoogfrequentie apparatuur.

Resultaat:

Een zuivere huid die glad en fris aanvoelt, zonder irritatie.

Behandeling:

Korte huidscan- reiniging- dieptereiniging- uitreiniging- specifiek vliesmasker doordrenkt met een intensief werkend serum, afsluitend met een dag – of nachtcrème en oogcrème.

Huidtype:

Geschikt voor de onzuivere of vette huid met comedonen.
Actieve acné is hier een contra-indicatie. Zie hiervoor de Basis Acné behandeling

Aanbevolen frequentie:

Afhankelijk van de behoefte van de onzuivere huid. Indien meerdere behandelingen nodig zijn, is de kuurvorm van de Bio Kruiden Peel wenselijk.

Basis Acné behandeling

De behandeling voor de jeugdige huid die last heeft van actieve acné (ontstekingen) en de behoefte heeft aan een uitgebreide uitreiniging.

Als het gaat om een eerste afspraak is er vooraf een uitgebreide intake en huidanalyse.
Aansluitend wordt de huid zorgvuldig gereinigd en pustels (puistjes) worden behandeld. Het doel van de behandeling is om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen.

De behandeling wordt afgerond met een vliesmasker doordrenkt met een passend serum of het Gold Jelly Mask bij een gevoelige huid.

Afsluitend wordt uw huid extra gedesinfecteerd en de doorbloeding gestimuleerd met hoogfrequentie apparatuur.

Vaak zullen er meerdere behandelingen in kuurvorm of een traject in kuurvorm met de Bio Peel of fruitzuur behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

De soort behandeling wordt tijdens het eerste gesprek en afhankelijk van de uitkomst van de intake en huidanalyse samen uitgebreid en zorgvuldig met u besproken. In samenwerking wordt er een vervolgtraject uitgestippeld dat passend is voor uw huid.

Resultaat:

De huid ziet er schoon en fris uit en voelt zacht aan. Comedonen zijn verwijderd en pustels zijn behandeld.

Behandeling:

Korte huidscan-reiniging- dieptereiniging – uitreiniging- vliesmasker- dag – of nachtcrème.

Huidtype:

Geschikt voor elk huidtype met actieve acné.

Aanbevolen frequentie:

Bij deze huidaandoening zullen een aantal behandelingen in de vorm van een kuur worden geadviseerd, inclusief productadvies voor thuis. Zie verder onder kuren.

In de eerste behandeling zit altijd een uitgebreid intakegesprek en huidanalyse.
Deze eerste behandeling wordt met een sterk gereduceerde prijs aangeboden voor € 59,50. Normale Prijs € 90,-

De vervolg behandeling is zonder intakegesprek. Wel volgt er steeds een korte vocht- en vetmeting om het resultaat te blijven monitoren.

Verminder uw pigmentvlekken

Laat uw huid er egaler en weer jonger uitzien

Vaak laten pigmentvlekken uw huid er ouder uitzien dan zij in werkelijkheid is. Egaliseer uw huid en verbeter uw pigmentprobleem. Pigmentvlekjes komen voor bij jong en oud en zijn meestal zichtbaar op uw gezicht, handpalmen en decolleté, daar waar de huid veelvuldig is blootgesteld aan zon. Pigmentvlekjes zijn ook goed te behandelen bij een gevoelige huid.

Uw huid wordt lokaal (pigmentvlekjes) behandelend met een fruitzuurpeeling die past bij uw huidtype. De huid stoot haar oude, doffe huidcellen optimaal af en stimuleert hiermee de aanmaak van nieuwe, jonge cellen in de diepere huidlaag.

Aansluitend wordt uw huid verzorgd met het Biocellulose Oxygen Masker. Dit is doordrenkt in een zuurstofrijk en ontgiftend serum en bevat daarnaast ingrediënten zoals Vitamine C, sterke anti-oxidanten en huidverhelderende werkstoffen.

Resultaat:

Uw huid ziet er egaler uit en er is een duidelijke verbetering van uw pigmentproblemen.

Behandeling:

Korte huidscan- reiniging-voorbehandeling- fruitzuurpeeling (lokaal)-Biocellulose Oxygen Masker-, dag – of nachtcrème- oogcrème.

Huidtype:

Geschikt voor elk huidtype; Bedoeld voor de huid met pigmentvlekken.

Aanbevolen frequentie:

Het mooiste resultaat krijgt u bij toepassing in kuurvorm. Zie bij kuren.

Bio Peel Kruidenpeeling

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Bio Peel kan hierdoor het hele jaar worden ingezet

Wat de Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel. Hierdoor worden de voedingstoffen die zij bevatten goed opgenomen in de huid.

Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig worden ervaren. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid sterk verhoogd. Dit wil zeggen dat alle producten na de Bio Peel beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals een masker) intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is gevoeliger na de Bio Peel. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk wordt gezet.
Het metabolisme van de huid krijgt een boost. De doorbloeding wordt geactiveerd en de opname van zuurstof en voedingstoffen wordt verbeterd. Eventuele roodheid na de behandeling trekt vanzelf weg

De spirulina alg die gebruikt wordt voor deze behandeling bevat op zich al 11 vitaminen, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer gemakkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

Resultaat:

De huid voelt meteen zacht en glad aan en ziet er gezond uit. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd.

Behandeling:

Korte huidscan- specifieke reiniging voor Bio Peel- Bio Peel kruidenpeeling – vlies of Gold Jelly Masker-serum- dag – of nachtcrème en oogcrème.

Huidtype:

Geschikt voor alle huidtypen en voor diverse huidproblemen inzetbaar: zoals acné, onderhuidse ophopingen van talg, huidveroudering en pigmentstoornissen en als structurele ondersteuning tijdens een “gewone” behandeling.

Aanbevolen frequentie:

Afhankelijk van de huidaandoening kan er ook gekozen worden voor een kuur. De kuur zal bestaan uit 3 tot 6 behandelingen met een interval van 7 tot 14 dagen en producten voor thuisgebruik. Zie hiervoor bij kuren.

BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage.

De BioPulse Therapy behandeling richt zich juist op het doorspoelen en ontgiften van het extracellulaire weefsel, zowel in de huid als in het spierweefsel. Het resultaat is opmerkelijk, door diepe ontgifting en oxygenatie, regenereert en verstevigt het spierweefsel. Daarnaast is de huid door de ontgifting veel beter in staat om te regenereren, werkstoffen op te nemen en om collageenaanmaak te activeren

Het masker droogt op en wordt volledig hard.
Bij het indrogen van het masker krijgt u een pulserende gevoel, waarbij u de puls (hartslag) in de huid en spieren gaat voelen. Het masker moet minimaal 45 minuten aangebracht blijven voor een optimale werking. Deze inwerktijd kan niet verkort worden.

Op de tweede foto ziet u dat de bloedvaatjes helderrood kleuren. Dit trekt na verwijdering van het
masker vrij snel weg en heeft te maken met het stimuleren van de zuurstofrijke bloedcirculatie
richting de epidermis (bovenste huidlaag).

Resultaat:

De stimulatie en verstrakking van de gezichtsspieren geven een natuurlijke mini-face-lift.
Collageen en elastine worden aangemaakt, afvoer van afvalstoffen en toxinen in de huid, verheldering van pigmentatie, verwijdering dode huidcellen, reguleren van de talgproductie.

Behandeling:

Bio Pulse Reiniger-Bio Pulse Toner- uitreiniging-BioActive Vitamine C – serum-Anti Gravity Serum-Bio Puls Masker-BioPulse Toner-Oil Elixir-dag – of nachtcrème en oogcrème.

Huidtype:

Anti-aging, rimpelvorming, verslapte spieren, onzuivere huid.

Aanbevolen frequentie:

Net als bij sporten worden de beste resultaten behaald in kuurverband van 6-8 behandelingen. Om de behaalde resultaten te behouden, adviseer ik om jaarlijks een kuur te doen. Zie bij kuren.