Kennismaken “een kijkje in uw huid”

Voor u maak ik zichtbaar wat het blote oog niet ziet.

Bij een eerste afspraak maak ik altijd kennis met uw huid aan de hand van een uitgebreide intake (anamnese). In deze intake komen naast vragen over uw huid ook vragen aan bod over cosmeti-cagebruik, leefstijl, voeding en eventueel medicijngebruik. De huidanalyse voer ik uit met kwalitatief een van de beste huidanalyse apparaten ter wereld van Courage & Khazaka. Ik meet elasticiteit, vocht- en vetgehalte, roodheid en pigmentatie op en in uw huid.

Aansluitend krijgt u een volledig op maat gemaakte behandeling om uw huid te verbeteren. De behandeling is tevens vet- en vochtherstellend, werkt sterk op reparatie van uw huid met celstimulerende eigenschappen, herstel van de lipidenlaag en hydratatie. Een enzymatische peeling en extra serum zijn toegevoegd aan deze luxe behandeling.

Resultaat:

Uw huid krijgt een enorme energie boost, dode huidcellen zijn verwijdert, de weerstand herstelt, de huid voelt zacht aan en ziet er vitaal en stralend uit. U gaat naar huis met een stappenplan, voor zowel de instituut behandelingen als productadvies voor thuis.

Behandeling:

een uitgebreid intakegesprek-uitgebreide huidanalyse-reiniging-enzymatische peeling-uitreiniging- epileren- massage van gezicht en schouders-masker met serum- dag/nachtcrème+ serum.

Huidtype:

geschikt voor ieder huidtype.

Deze eerste behandeling wordt met een sterk gereduceerde prijs aangeboden van € 84,50. Normale prijs € 134,50.
U ontvangt een kortingsbon van 5% voor de 1e aankoop van geadviseerde producten.

HydraSure een vochtboost voor uw huid

Maakt een einde aan uw vochtarme of extreem droge huid

Intense vochtherstellende complete behandeling voor de gedehydrateerde – of droge huid. Fixeert het vocht in uw huid langdurig. Ook ideaal na een peeling (kuur) of voor een speciale gelegenheid. Het is een volledig huidverbeterende behandeling met het accent op hydratatie van uw huid. Ook mogelijk als deelbehandeling.

Uw huid wordt extra verwend met een serum op basis van 100% puur Hyaluron, een ware vocht boost. Voorafgaand wordt uw huid voorbereid met een enzymatische peeling. Hyaluron is een natuurlijke NMF stof die 200 x zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden.

Resultaat:

geeft uw huid direct een mooi ‘vol’ aanzien en zij ziet er jeugdig en fris uit. Fijne lijntjes vervagen en rimpels zijn duidelijk minder aanwezig. U ervaart een algeheel gevoel van ontspanning.

Behandeling:

korte huidscan op vet en vocht- reiniging- dieptereiniging extra- uitreiniging-epileren-massage-masker met een cocktail van verschillende serums-dag/nachtcrème + serum.

Huidtype:

geschikt voor elk huidtype, met name de vochtarme, droge of gestreste huid.

Aanbevolen frequentie:

bij een vochtarme huid 4 x per jaar. Een optimaal resultaat behaalt u door het thuisgebruik van Skinphilosophy.

HydraSure een vochtboost voor uw huid

Maakt een einde aan uw vochtarme of extreem droge huid

Intense vochtherstellende deelbehandeling voor de gedehydrateerde – of droge huid. Fixeert het vocht in uw huid langdurig. Ook ideaal na een peeling (kuur) of voor een speciale gelegenheid.

Uw huid wordt extra verwend met een serum op basis van 100% puur Hyaluron, een ware vocht boost. Voorafgaand wordt uw huid voorbereid met een enzymatische peeling. Hyaluron is een natuurlijke NMF stof die 200 x zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden.

Resultaat:

geeft uw huid direct een mooi ‘vol’ aanzien en zij ziet er jeugdigen fris uit. Fijne lijntjes vervagen en rimpels zijn duidelijk minder aanwezig.

Behandeling:

korte huidscan – reiniging- dieptereiniging met peeling- masker met een cocktail van verschillende serums-dag/nachtcrème- serum.

Huidtype:

geschikt voor elk huidtype, met name de vochtarme, droge of gestreste huid.

Aanbevolen frequentie:

bij een vochtarme huid min. 4 x per jaar. Een optimaal resultaat behaalt u door het thuisgebruik van Skinphilosophy.

Skin Pure – Zuiver uw huid

Verfrist en reinigt uw huid

De ideale complete behandeling voor de jeugdige of onzuivere huid die behoefte heeft aan extra dieptereiniging en verwijderen van comedonen, niet zijnde acné.

De belangrijkste werkstoffen Kaoline en Sheabutter stimuleren het natuurlijke proces waarbij oude, beschadigde en vervuilde huidcellen worden afgestoten. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. De vette glans door overmatig talg wordt geabsorbeerd. Na de uitreiniging wordt uw huid verder behandeld met ingrediënten zoals Aloë Vera, Panthenol, Hyaluron en anti-oxydanten, die een verzachtende, voedende en hydraterende werking hebben.

Resultaat:

een zuivere huid die glad en fris aanvoelt zonder irritatie.

Behandeling:

korte huidscan- reiniging-dieptereiniging door micropeeling- uitreiniging- extra serum-epileren-massage-masker- serum-dag/nachtcrème

Huidtype:

geschikt voor de onzuivere of vette huid met comedonen

Aanbevolen frequentie:

afhankelijk van de behoefte van de onzuivere huid. Kan indien nodig 1 x p. maand.

Skin Pure – Zuiver uw huid

Verfrist en reinigt uw huid

De ideale deelbehandeling voor de jeugdige of onzuivere huid die behoefte heeft aan extra dieptereiniging en verwijderen van comedonen.

De belangrijkste werkstoffen Kaoline en Sheabutter stimuleren het natuurlijke proces waarbij oude, beschadigde en vervuilde huidcellen worden afgestoten. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. De vette glans door overmatig talg wordt geabsorbeerd. Na de uitreiniging wordt uw huid extra gevoed en herstelt met een voor uw huid geschikt serum.

Resultaat:

een zuivere huid die glad en fris aanvoelt zonder irritatie.

Behandeling:

korte huidscan- reiniging-dieptereiniging door micropeeling- uitreiniging- extra serum-masker- serum-dag/nachtcrème

Huidtype:

geschikt voor de onzuivere of vette huid met comedonen. Niet geschikt voor de acnéhuid.

Aanbevolen frequentie:

afhankelijk van de behoefte van de onzuivere huid. Kan indien nodig 1x p. maand.

Acné behandeling basis

De behandeling voor de jeugdige huid, die last heeft van actieve acné (ontstekingen) en de behoefte heeft aan een uitgebreide uitreiniging. De huid wordt zorgvuldig gereinigd en pustels (puistjes) worden behandeld. Het doel van de behandeling is om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen. Vaak zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om de actieve acné te behandelen. Meestal in samenwerking met een dermatoloog.

De dieptereiniging wordt uitgevoerd met een cocktail aan werkstoffen die gericht is op het verwijderen van dode huidcellen en overmatige talg. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd in de dieper gelegen huidlaag. Om uw huid extra te desinfecteren en de doorbloeding te stimuleren maak ik gebruik van hoog frequentie.

Resultaat:

de huid ziet er ‘schoon’ en fris uit en voelt zacht aan. Comedonen zijn verwijderd en pustels zijn behandeld.

Behandeling:

korte huidscan- reiniging-speciale dieptereiniging- uitreiniging- extra desinfectie- serum-dag/nachtcrème.

Huidtype:

geschikt voor elk huidtype met actieve acné.

Aanbevolen frequentie:

is afhankelijk van de ernst van de acné. Bij actieve acné in begin 1 x per 2 weken.
Na verbetering van acné, iedere 4 weken met verdere afbouw. Het acné arrangement kan interessant voor u zijn.

Acné arrangement

Een extra aanbieding voor meerdere acné behandelingen in kuurvorm met 10 % korting op producten van Skinphilosophy.

Het ideale arrangement voor de huid met actieve acné die in een frequentie van iedere 14 dagen een acné basisbehandeling nodig heeft. De behandeling is gelijk aan de acné behandeling basis echter tegen een gereduceerd tarief. U ontvangt tijdens de kuur 5% korting op geadviseerde producten van Skinphilosophy voor thuisgebruik.

Het arrangement kent drie vormen:

Intensief:

6 acné behandelingen in 3 maanden- aansluitend 1 x per maand in een periode van 2 maanden: duur 5 maanden. Van € 376 voor € 338,-. Uw voordeel € 38,-.

Middel:

4 acné behandelingen in 2 maanden- aansluitend 1x per maand in een periode van 2 maanden: duur 4 maanden. Van € 282,- voor € 254,-. Uw voordeel € 28,-.

Licht:

3 acné behandelingen in een periode van 3 maanden. Van € 141 voor € 128,-. Uw voordeel € 13,-.

Acné Peel behandeling

Een intensieve en diep reinigende peeling behandeling die de kern van het probleem aanpakt en onder controle brengt. De huid wordt vooraf voorbereid op de fruitzuurpeeling. Tijdens de dieptereiniging wordt er gebruik gemaakt van een speciale fruitzuur peeling. Door de fruitzuurpeeling worden dode huidcellen verwijdert en de huid gestimuleerd tot een snellere vernieuwing van jonge cellen in de dieper gelegen huidlagen. In de behandeling zit een uitgebreide uitreiniging.

De soort fruitzuurpeeling die wordt gebruikt is afhankelijk van uw huidtype. Actieve acné is een contra-indicatie. Zie hiervoor acné behandeling basis. Vooraf aan deze behandeling wordt u zorgvuldig geïnformeerd en ontvangt u documentatie over voor- en nazorg thuis.

Resultaat:

de huid voelt zacht aan en kan wat gevoelig zijn. Dit verdwijnt binnen een paar uur. Na elke peeling voelt de huid, zachter, toleranter en sterker aan.

Behandeling:

korte huidscan- reiniging-voorbehandeling-dieptereiniging met fruitzuurpeeling-uitreiniging-masker- serum- dag/nachtcrème.

Huidtype:

geschikt voor het huidtype met een lichte acné en de onzuivere huid.

Aanbevolen frequentie:

steeds in overleg. Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 4 tot 6 peelingen.
Zie hiervoor de verschillende arrangementen voor fruitzuurpeelingen.

Acné Peel behandeling speciaal

Heeft u last van niet actieve acné, een onzuivere of vette huid dan is deze intensieve en diepreinigende peeling behandeling een ware uitkomst voor u. Deze fruitzuurpeeling op basis van salicylzuur (een zuur afkomstig van de boomschors van de wilg) heeft een exfoliërend effect, zuivert talgblokkades, lost het vet op en reinigt uw poriën. Het werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Salicylzuur heeft ook een mild verdovend effect, waardoor het weinig prikt bij het aanbrengen op de huid. Ook hier wordt de huid vooraf voorbereid op de fruitzuurpeeling en volgt er een uitgebreide uitreiniging.

Vooraf aan deze behandeling wordt u zorgvuldig geïnformeerd en ontvangt u documentatie over voor- en nazorg thuis. Actieve acné is een contra-indicatie.

Resultaat:

de huid ziet er ‘schoon’ en fris uit, voelt zacht aan en kan wat gevoelig zijn. Dit verdwijnt binnen een paar uur. Ontstekingsreacties van uw acné worden minder.

Behandeling:

korte huidscan- reiniging-voorbehandeling-dieptereiniging met fruitzuurpeeling-uitreiniging-masker- serum- dag/nachtcrème.

Huidtype:

geschikt voor het huidtype met een lichte acné en de onzuivere huid.

Aanbevolen frequentie:

steeds in overleg. Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 4 tot 6 peelingen.
Zie hiervoor de verschillende arrangementen voor fruitzuurpeelingen.

Vertraag uw huidveroudering

Laat rimpels vervagen en geeft uw huid die extra energie boost

Uw huid ziet er vermoeid, dof of vaal uit. Een tekort aan vocht is zichtbaar. Rimpels worden dieper en fijne lijntjes tekenen steeds meer uw gezicht. Uw huid heeft een echte oppepper nodig, zonder meteen gebruik te willen maken van een fruitzuurpeeling. Kies dan voor deze behandeling.

Een speciale behandeling met een van de meest luxe serums van Skinphilosophy, een unieke combinatie van Marine collageen, Caviar DNA en Peptide. Een weldadig opbouwend serum dat fijne lijntjes en rimpels helpt te herstellen, sterk vochtbindend en opbouwend is en de tekorten aan opbouwstoffen in uw huid compenseert. Na een verstevigende massage wordt uw huid verder verwend met een krachtig anti-aging masker. Rijk aan peptides en anti-oxidanten.

Resultaat:

uw huid voelt zacht en comfortabel aan. Zij is glad en laat een steviger huidreliëf zien. U ziet een direct gladmakend effect. Oppervlakkige rimpels en lijntjes ogen zachter. U ervaart een algeheel gevoel van ontspanning.

Behandeling:

korte huidscan- reiniging-dieptereiniging met enzymatische peeling- uitreiniging-massage met serum- masker-serum-dag/nacht/oogcrème.

Huidtype:

geschikt voor elk huidtype met (vroegtijdige) lijntjes, rimpels, een doffe, vale en of vochtarme huid.

Aanbevolen frequentie:

1x per maand. Een van de meest gevraagde super behandelingen.

Verminder uw pigmentvlekken

Laat uw huid er egaler en weer jonger uitzien

Vaak laten pigmentvlekken uw huid er ouder zien dan zij in werkelijkheid is. Egaliseer uw huid en verbeter uw pigmentprobleem. Pigmentvlekjes komen voor bij jong en oud en zijn meestal zichtbaar op uw gezicht, handpalmen en decolleté, daar waar de huid veelvuldig is blootgesteld aan de zon. Pigmentvlekjes zijn dan ook goed te behandelen, ook voor de gevoelige huid.

Met een uitstekend resultaat wordt uw huid behandeld met een fruitzuurpeeling die past bij uw huidtype.
De huid stoot haar oude, doffe huidcellen optimaal af en stimuleert hiermee de aanmaak van nieuwe, jonge cellen in de diepere huidlaag. Ingrediënten zoals Vitamine C, sterke anti-oxidanten en huidverhelderende werkstoffen hebben een positieve werking op de huid en op het pigment-enzym Tyrosinase (zorgt voor melanine productie).

Resultaat:

uw huid ziet er egaler uit en er is een duidelijke verbetering van uw pigmentproblemen.

Behandeling:

korte huidscan-reiniging- voorbehandeling-dieptereiniging met fruitzuurpeeling-masker met extra serum- dag/nacht/oogcrème- serum.

Huidtype:

geschikt voor elk huidtype. Bedoeld voor de huid met pigmentvlekken.

Aanbevolen frequentie:

het mooiste resultaat krijgt u als uw deze behandeling in kuurvorm toepast.
Zie hiervoor de verschillende arrangementen voor fruitzuurpeelingen

Verfijn uw poriën

U heeft vergrote poriën op uw wangen, neus of voorhoofd. U stoort zich steeds meer aan de grove poriën en u wilt hier graag iets aan doen. Met een speciale behandeling zijn uw grove poriën goed te behandelen maar zullen nooit helemaal verdwijnen.

Met een speciale fruitzuurpeeling gericht op het verfijnen van uw poriën wordt u behandeld. Er treedt een huidvernieuwend effect op door het verwijderen van dode huidcellen, uw huid kan weer ‘ademen’. Celvernieuwing kan sneller plaatsvinden in de dieper gelegen huidlaag waardoor ook de poriënstructuur verfijnt. De werkstoffen die

Resultaat:

uw huid ziet er gladder uit en de poriënstructuur is verfijnt. Uw huid voelt zacht aan en kan wat gevoelig zijn. Dit verdwijnt binnen een paar uur.

Behandeling:

korte huidscan-reiniging- voorbehandeling-dieptereiniging met fruitzuurpeeling-masker met extra serum- dag/nacht/oogcrème- serum.

Huidtype:

geschikt voor elk huidtype met grove poriën.

Aanbevolen frequentie:

het mooiste resultaat krijgt u als uw deze behandeling in kuurvorm toepast.
Zie hiervoor de verschillende arrangementen voor fruitzuurpeelingen.