Ervaar de magische geuren van Scrub & Rub. 

Scrub& Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten in combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit zijn gebruikt in de productlijnen van Scrub & Rub en verzorgen de huid optimaal.

Alle producten zijn ook nog eens vrij van parabenen en microplastics.

De heerlijk geurende vier lijnen van Scrub & Rub zijn:

Bliss
Een intens groene en bloemige geur afkomstig van de kostbare Neroli olie. De verzorgende eigenschappen zorgen voor een zijdezachte en gladde huid.

Mystery
De Marula olie hydrateert tot in de diepere lagen van de huid. Verbetert textuur en oneffenheden. Hersteld de beschadigde huid en kalmeert de huid.
Deze zuivere olie is rijk aan meervoudig onverzadigde omega 6-vetzuren, anti-oxidanten en vitame E. Palmitinezuur zorgt voor een beschermende laag op de huid. Door de hoge stabiliteit blijft het vocht lang in de huid bewaard. Ideaal voor de gevoelige en droge huid.

Magical
De magie uit Marokko met kostbare en bijzonder Cactusvijgolie die de huid egaler maakt en celvernieuwing stimuleert. Verfijnt de huidstructuur en zorgt voor een natuurlijke glow. Cactusvijgolie bevat een zeer hoge concentratie vitamine E, linolzuur en sterolen die essentieel zijn voor de celvernieuwing van de huid. Ook is de olie rijk aan betalaïne, een krachtig anti-oxidant die onze huid beschermt tegen vrije radicalen.

Secret
Heerlijke zoete geur van de Monoi olie die de huid laat stralen en zijdezacht maakt. Voedt de huid intensief en werkt herstellend.
Monoi betekent ‘heilige olie’ en wordt al meer dan 2000 jaar volgens traditie geproduceerd in Tahiti en behoort tot’ het schoonheidsgeheim’ van deze eilanden.

Alle vier de lijnen bestaan uit een heerlijke: body scrub, body butter, shower foam, bodylotion en bodyspray.