Huidinstituut Kosmetiek werkt met Skinphilosophy,

EEN MERK MET ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN.

De door Skinphilosophy ontwikkelde formules zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor een ongekende zuiverheid. Enkel natuurlijke (biologische) ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en dermatologische huidverdraagzaamheid zijn in de producten van Skinphilosophy verwerkt. Een innovatieve cosmeceutical-lijn, ontwikkeld door een internationaal team van experts.

Een merk vrij van:

  • Parabenen
  • Conserveringsmiddel
  • Minerale oliën en paraffine
  • Onnodige vulstoffen
  • Chemische parfum

Door alle stappen van het productieproces in eigen huis te verrichten, de tussenhandel te vermijden en verdere dure marketing zoveel mogelijk te beperken, krijgt u een eindproduct met de allerbeste werkstoffen van een uitstekende kwaliteit en zeer grote zuiverheid, tegen een aantrekkelijke prijs.

De Skinphilosophy producten worden in eigen beheer ontwikkeld, getest en vervolgens in speciale clean rooms geproduceerd, volgens de meest recente voorschriften en eisen. Dit is uniek. Skinphilosophy is ISO gecertificeerd.

Naast de zorgvuldig geselecteerde werkzame stoffen, kijkt Skinphilosophy bij de samenstelling van haar producten ook nauwlettend naar de ‘draagstoffen’, de stoffen die samen met de actieve bestanddelen de opbouw van de crèmes en emulsies bepalen. Door draagstoffen te kiezen die de huid niet belasten of irriteren kan de huid alle energie richten op de aanmaak van nieuwe, gezonde cellen.

Vocht is essentieel voor iedere huid. De manier waarop uw huid haar vocht kan vasthouden, bepaalt voor een belangrijk deel, hoe glad en stralend zij eruit ziet.

De meeste cosmetica-producenten gaan uit van een ‘emulsie’ op basis van olie en water. Skinphilosophy doet dit anders. Haar formules bestaan voor het grootste deel uit essentiële vochtbinders. Zodat uw huid haar kostbare vocht ook daadwerkelijk behoudt en u beloont met de allermooiste, tijdloze huid.

Skinphilosophy is ook uw serum specialist. Binnen de huidverbeterende producten zijn de serums een onderdeel van uw dagelijkse huidverzorging en een essentieel onderdeel binnen de behandelingen. Skinphilosophy kent 8 verschillende serums met hoge concentraties aan werkstoffen.

Voor elk huidprobleem en elke huidconditie biedt Skinphilosophy een oplossing.